4 mei 2016

Onlangs is Zoon Magazine verschenen! Een initiatief van Reint Bergman en mijzelf. Een initiatief ontstaan aan de vuurkorf en nu beschikbaar in 250 winkels.

 

Zoon Magazine gaat op zoek. Naar hoe je christen kan zijn in een tijd waarin geen dogma’s meer bestaan, waar geen traditie meer overeind blijft. Een tijd waarin we moe zijn van het oordelen en er geen zekerheden meer lijken te bestaan. Waar het gezin niet langer de hoeksteen van de samenleving is, waar carrières niet meer op de automatische piloot gaan, waar geld niet persé waardevol blijkt te zijn, waar het beeld van de ideale christen voor niemand haalbaar, enerverend of toepasbaar blijkt te zijn. Een tijd waarin ons pensioen de minste van onze zorgen is.

 

Onze missie is het inspireren van de nieuwe generatie christenen, die los wil komen van oude waarheden, maar wel duidelijke keuzes wil maken in deze wereld. Natuurlijk is het volstrekt tegendraads om in deze tijd een hardcopy magazine uit te geven. Wij geloven uiteindelijk in een crossmediale aanpak, maar willen met deze hardcopy eerst peilen of onze doelgroep groot genoeg is, of uberhaupt wel bestaat :-). Dit initiatief is ontstaan aan de vuurkorf, waar we als dertigers dezelfde vragen aan elkaar stelden. Onder het mom: soms moet je iets geks doen.

Terug naar overzicht

Twitter

Volg ons op twitter