5 januari 2017

Een nieuw jaar schiet in gang, maar eerst nog even terugkijken. Communicatie is een geweldig vak als het bijdraagt aan wezenlijke dingen. En ik was in de gelukkige omstandigheid bij veel mooie projecten betrokken te zijn in 2016.

 

Zo presenteerde De Lelystadse Boer zich, een geweldige groep boeren rondom Lelystad Airport.  Dat vliegveld breidt enorm uit de komende jaren, naar veel te veel vliegbewegingen. De boeren verenigen zich in De Lelystadse Boer. Met een herkenbare uitstraling, een heldere missie en ondernemerschap en slagvaardigheid zoals je dat van agrariërs mag verwachten, is in no-time ongelofelijk veel uit de grond gestampt. Belangrijk, want het gaat niet alleen om economische kansen, maar om positieve energie en trots. Die trots voel ik als boerenzoon toch ook nog, kwam ik achter. De presentatie in december was een hoogtepunt leverde in ieder geval aandacht op in Trouw, bij de NOS en omroep Flevoland

 

 

 

Bij Banzo Waste Recycling Solutions mocht ik werken aan de profilering en corporate story. "Wij ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden recyclinginstallaties. Moderne en complete installaties die steden en gebieden helpen om afval te verwerken en grondstoffen te creëren. In Nederland en wereldwijd." Een nieuwe, internationale website gaat medio januari online en we ontwikkelden ook een stand en brochures.

 

What else? Een redactieformule, een magazine voor Bredewold, blijvende betrokkenheid bij Van Werven en meerdere MKB-bedrijven en instellingen geholpen aan een verbeterslag in communicatie.

 

En in 2017? Sinds een tijdje ben ik betrokken bij de gemeentelijke politiek. Wat? Ja echt! 

 

Terug naar overzicht

Twitter

Volg ons op twitter