2 februari 2015

Werkervaring

 

2010 – heden Geert Plender Communicatie

 

Als zelfstandig communicatie-adviseur werkte ik recent aan:

- DNA, communicatiestrategie en website Banzo - www.banzo.nl (online medio januari)
- Concept en communicatie(strategie) belangenclub De Lelystadse Boer - www.delelystadseboer.nl
- Positionering van het marathonschaatsen binnen de KNSB via werkgroep
- Bladformule en redactie voor Bredewold Magazine
- Communicatie René Kids Centre - www.renekidscentre.nl
- Communicatie-advies bij Van Werven - www.vanwerven.nl

 

Bekijk een volledig overzicht via LinkedIn

 

2011 – 2016 Team Van Werven

Mede-oprichter van schaatsteam en lid van bestuur van de organiserende stichting We Recycle and Sport 4 Kids. De stichting die in vier jaar tijd bijna 70.000 euro beschikbaar stelde aan goede doelen en tegelijkertijd sportief succes boekte met het schaatsteam. Verantwoordelijk voor algehele coördinatie en communicatie. Sponsoractivatie, branding. 

 

2000 – 2014 Topsportcarrière

Professionele schaatsloopbaan met twee overwinningen in acht jaar marathonschaatsen op het hoogste niveau, met meer dan tien podiumplaatsen en een derde plaats in het algemeen klassement. Winnaar van het algemene klassement in het skeeleren, Nederlands kampioen in 2013, zesde van europa, elfde van de wereld.

 

2011 – 2012 Vrije Evangelisatie Zwolle

Hoofd communicatie bij deze grote kerk, met 3500 bezoekers en bijna 1000 vrijwilligers. Communicatiebeleidsplan opgesteld met als speerpunten het verbinden van vrijwilligers en het activeren van bezoekers. Daartoe is een omvangrijk ICT-traject gestart met bureau GoPublic, voor het faciliteren en stroomlijnen van communicatie van vrijwilligers en groepen vrijwilligers. Onder andere ook: nieuwe huisstijl, nieuwe website, storytelling.

 

2007 – 2010 CadoMotus Skating BV

Marketing en sales bij het Nederlandse skatemerk. Werkzaamheden met betrekking tot verkoop binnendienst, marketing, communicatie, management teams. Vanwege kleine bezetting nauw betrokken bij algemeen beleid.

 

2006 – 2007 Podium BV

Redacteur van het online skatemagazine Skatepodium.com. Verantwoordelijk voor de redactie, planning en strategie.

 

Opleidingen:

2002 – 2006 HBO Communicatie (Windesheim, Zwolle)

"We leven in een wereld waarin je niemand meer voor de gek houdt. En dat hoeft ook niet. Als je als bedrijf durft te laten zien waarvoor je staat, scoor je aantrekkingskracht."